Nybörjargrupper

På grund av rådande omständigheter vad gäller Covid 19 och de regler samt restriktioner som har tagits fram av myndigheterna kommer vi denna termin ej ta emot nya medlemmar i våra grupper. De som sedan tidigare är medlemmar kommer fortsatt att kunna träna i sina respektive grupper under förutsättning att de riktlinjer föreningen satt upp gällande gruppträning efterföljs. Dessa finns uppsatta i klubblokalen samt på vår Facebooksida där det mesta av senaste nytt finns att tillgå.
Vi tycker såklart att detta är oerhört tråkigt men hoppas och tror såklart att vi kommer kunna starta upp nybörjargrupper till hösten 21. Vi kommer att uppdatera sidan så fort vi har mer information framöver.
Med vänlig hälsning!
Frölunda Kampsportcenter


Med tanke på rådande situation vad gäller Covid 19:
Vid minsta symptom på någon som helst sjukdom stannar ni hemma. Stanna även hemma minst två dagar efter att ni är helt friska.
Försök att byta om hemma. Kom i överdragskläder. Undvik att trängas i omklädningsrummen.
Har ni möjlighet så duscha gärna hemma efter träningen.
Tvätta händer innan och efter träning. Torka er ALLTID med egen medhavd handduk. Ta gärna med er en egen liten flaska handsprit om ni har möjlighet
Använd endast egen utrustning. Inga handskar och benskydd lånas ut av föreningen.
Medtag såklart egen vattenflaska. Ingen dricker direkt ur kranarna eller samlas i onödan vid vattenhålet.
Nybörjarstart:
Kickboxning
MMA

M

Utrustning:

T-shirt, shorts (Ej långa träningsbyxor) vattenflaska. Ni som eventuellt har egen utrustning sedan tidigare skall absolut ta med denna. (Tandskydd, boxhandskar, ben/fotskydd, suspensoar mm)

Träna Hårt!

Är ni sugna på att komma upp till oss och träna hårt samt ha väldigt kul så tveka inte att anmäla er via vårt lilla formulär ”HÄR”

Provträning:

Alla får testa på två träningspass sedan skall terminsavgiften betalas in för att man skall vara garanterad en fortsatt plats i gruppen.

Försäkring:

Alla medlemmar som erlagt terminsavgift är försäkrade under träning och tävling genom anslutning till Svenska MMA Förbundet, Svenska Kickboxningsförbundet, Svenska Submission Wrestling Förbundet, Svenska BJJ Förbundet, Svenska Budo&Kampsportsförbundet samt Riksidrottsförbundet.

Övrigt:

Kom i god tid till träningen. Anmäl er i vår lilla reception. Ha alltid rena träningskläder. Ha kul!

Parkering:

För dig som kommer med bil så skall ni parkera på någon av de platser som är markerade med ”Tillstånd Erfordras” sedan registrerar ni er uppe vid vår disk i samlingsrummet.

Välkommen upp på en svettig men rolig termin!

Mvh Frölunda Kampsportcenter