MMA

1

På Frölunda Kampsportcenter så tränar både tjejer och killar i alla åldrar. Bland medlemmarna hittar man allt ifrån utövare som tävlar och tävlat på elitnivå, till motionärer som främst vill ha allsidig och rolig träning.

500x500MMA01

Mixed Martial Arts är en ultimat kampsport där alla stilar samsas i ett regelverk. Vi tränar stående fighting, nedtagningar, ground & pound och markkamp.

VILKA TRÄNAR MMA?
Alla som vill ha en fysisk träningsform där du får möjlighet att träna alla moment i modern kampsport. Du tränar efter dina förutsättningar oavsett fysik. Du måste vara 16år för att få träna MMA hos oss!

HUR SER TRÄNINGEN UT?
I nybörjargruppen fokuserar vi på att du ska få en sån pass bra fysik, smidighet och kroppskontroll så att du är redo för den avancerade gruppen efter 6-12 månader. Vi drillar mycket markkamp med positioner, lås och strypningar. Stående så tränar vi främst på vår boxning och nedtagningar (brottning/judo).
I den avancerade gruppen återkommer alla grunder men vi tränar också på mer avancerade tekniker. Set-ups och kombinationer av alla moment vävs ihop så att du kan skapa ditt eget ”game”. Träningen här är fysiskt hård och vi sparras mycket.
500x500MMA02Vi tränar alltid behärskat och sparras aldrig 100%, alltid med kontroll.

KAN JAG FÅ TÄVLA?
Ja så fort din instruktör anser att du är redo. Efter första terminen är det vanligt att man tävlar i grappling/submission wrestling/bjj och senare kanske man provar på thaiboxning och shootfighting. När du behärskar alla moment i MMA kan du börja tävla i amatör-MMA.
De flesta som tränar tävlar aldrig.
Vi pressar inte aldrig någon att ställa upp i tävlingar men om du väljer att ta steget kommer du få allt vårat stöd.

Vi tränar alltid behärskat och sparras aldrig 100%, alltid med kontroll.


[Tillbaka till Startsida.]